Opendeurweekend bij De Tuin Der Kunsten – weekend van 4 oktober en weekend van 11 oktober

Opendeurweekend bij De Tuin Der Kunsten – weekend van 4 oktober en weekend van 11 oktober

Ontdek Inspirerende Interieurcomposities en Win Tickets voor de Nacht van de Ondernemer!

Heb je zin om jouw interieur een frisse, harmonieuze uitstraling te geven? Of ben je simpelweg op zoek naar inspiratie voor je woon- of werkruimte? Dan mag je ons komende opendeurweekend bij De Tuin Der Kunsten niet missen!

Tijdens deze speciale dagen presenteren we een unieke verzameling interieurcomposities die het beste van kunst en decoratie samenbrengen. In onze galerij kun je genieten van de prachtige kunstwerken van Hilde Deceuninck en Marc Rubenska, die op subtiele wijze verweven zijn met tal van stijlvolle interieursettings. Elk kunstwerk en elke compositie is zorgvuldig samengesteld om je te laten zien hoe kunst en interieur perfect hand in hand kunnen gaan.

Dit jaar krijgt ons opendeurweekend een bijzonder sociaal tintje dankzij een nieuwe samenwerking met Dominiek Savio, een organisatie in Gits waar mensen met een fysieke beperking hun creativiteit uiten in een keramiekatelier. De Tuin Der Kunsten werkt samen met hen om prachtige kunstbeelden in keramiek te maken. Voor elke verkoop van een beeld of kunstwerk uit hun atelier, schenk ik een zak klei, zodat ze steeds opnieuw kunnen creëren en hun passie voor keramiek kunnen voortzetten.

Wil je advies om meer harmonie in jouw interieur te creëren? Charlotte, onze ervaren interieurcomponiste, staat klaar om je met veel plezier te helpen. Dit kan op 2 manieren. Met het eenvoudige happArt Room advies - advies voor 1 ruimte via WhatsApp. Of persoonlijk advies voor meerdere ruimtes. Of je nu op zoek bent naar een rustige, minimalistische sfeer of juist een ruimte die bruist van kleur en energie, Charlotte weet precies hoe ze jouw wensen kan vertalen naar een evenwichtig en persoonlijk interieur.

Waarom langskomen?

  1. Inspiratie opdoen: Ontdek hoe kunstwerken jouw interieur naar een hoger niveau kunnen tillen.
  2. Persoonlijk advies: Laat Charlotte je begeleiden bij het creëren van een harmonieus interieur.
  3. Maak kans op fantastische prijzen: Bezoekers maken kans op het winnen van 2x 2 tickets voor de Nacht van de Ondernemer in Staden op vrijdag 15 november – een avond vol eet- en dansplezier! Deze tickets hebben een waarde van 75 Euro per stuk.

Dit is een geweldige kans om niet alleen geïnspireerd te raken, maar ook om te genieten van een avondje uit. Dus, zet het opendeurweekend bij De Tuin Der Kunsten in je agenda en mis deze unieke ervaring niet!

- Zaterdag 5 oktober
- Zondag 6 oktober
- Maandag 7 oktober
- Zaterdag 12 oktober
- Zondag 13 oktober
- Zaterdag 19 oktober
- Zondag 20 oktober


Telkens van 10u tot 18u. 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen met jou de perfecte balans tussen kunst en interieur te ontdekken. Tot dan!